Podcast: Samtalen er suveræn – når den virker

Podcast HANKØN Braginsky og Kongshaug

Samtalen er kongen.

Lyt med i min samtale med debattør og podcaster Mikkel Braginsky. Han stiller mig en ny række spændende spørgsmål, der denne gang handler om den gode samtale.

Podcasten varer 34 minutter, og du kan lytte til den i et par bidder, eller du kan have den i ørerne på køreturen, gåturen, cykelturen eller løbeturen.

Ved du at samtalen er et pars absolutte bedste redskab til at få samlivet til at spille? Vi ved aldrig helt sikkert hvad den anden har gang i før de fortæller os det.
I podcasten taler jeg om hvordan vi bruger samtalen at binde de gode knuder og løsne dem som snærer.

At høre på hinanden er den mest virksomme måde at få ro på igen, for så kan man få sagt hvad der ligger én på hjertet. Det gør hele forskellen mellem at føle sig alene og at føle sig set og sammen. At være vigtig for en anden kræver man ved, den anden ved, hvad man føler og tænker. Så for to kan være en må de tale sammen, og det var jo også meningen med det hele.

Dette er anden episode af ialt fire podcasts fra os, Kongshaug & Braginsky. Her vil du høre hvordan vi afdækker flere af livets hjørner, omkring mandens udfordringer i parforholdet med kvinden.

Der ligger mange gode indsigter og venter på dig!

 

Bag produktion af  “Samtalen er Kongen” står Mikkel Braginsky som til hverdag arbejder som debattør og podcaster. Han laver også podcast serien HANKØN hvor han prøver at genfinde den moderne mands identitet gennem en række personlige interviews med offentlige personer. Målet er at se om han kan udvikle en række værktøjer til at gøre manden mere bevidst, ansvarsfuld og følelsesmæssig parat.

Podcasten kan findes på Heartbeats.dk (Link: https://heartbeats.dk/series/hankoen/) eller på iTunes (Link: https://podcasts.apple.com/dk/podcast/hank%C3%B8n/id1476723842).