Jeg har den senere tid haft flere henvendelser fra forældre som er bekymrede for deres unge teenagere. Deres unge børn kommer med udtalelser om ”Træt af at leve”, ”Jeg lukker øjnene når jeg cykler ud på gaden”, ”Gider ikke”.

Jeg har stor erfaring med gruppeforløb. Jeg opfatter faktisk deltagelse i en gruppe som en af de bedste udviklingsrammer man kan give sig selv. Denne unge gruppe er til for den unge som lige synes at toget kører lige lidt for stærkt og det der sker er svært.

Jeg starter en gruppe for unge mellem 16- 20 år, når der er 8 tilmeldte. De enkelte møder varer 3 timer.
Dato og tidspunkt ligger endnu ikke fast,  men en oplagt mulighed er fredag eller søndag eftermiddage kl. 1600 – 1900.
Et forløb vil vare ca. 12 uger, med møde en gang ugentligt, og vil koste 500,- pr. deltager pr. gang.

Vil du høre mere om dette, så send mig en mail. Og er du der, hvor du allerede kender nogen som ønsker at deltage, så skriv til mig for foretrukne tidspunkter.

Reklamer