Terapiformer

Parterapi? Eneterapi? Eller måske en kombination?

Parterapi

Parsamtaler med jer to

Parterapi

Et parforhold er et partnerskab om at være kærester. Sådan definerer jeg drømmen om et kærlighedsliv med en anden. Som partner skal man håndtere mange slags vanskeligheder ved at ville være to, der vil dele et fælles liv. Så hvorfor ikke få inspiration, hjælp til de svære følelser, de vanskelige samtaler, den svigtede tillid, ja nye løsninger og syn på sagen, endda andre forklaringer på hvad den anden har gang i. Et par er sammen om alt der er svært, ufærdigt, ikke tænkt over, for at kunne nyde det bedste af hvad der godt ved dem. Bare få parsamtaler hos mig giver nyt håb og mange slags løsninger.

 

 

Eneterapi

Samtale med dig

Eneterapi

Alene er vi i mange dilemmaer, vi gør dumme ting, skal leve med store negative følelser, vor selvopfattelse. Hvordan overskuer man at livet ikke bare er den røde løber. At tillade omsorg for netop dig er ofte det første skridt ud af krisen, én der bare lytter og lader dig findes, som du er, og alligevel skubber, løfter, støtter dig. Næppe nok bare at tænke over tingene helt selv, man har mange blinde vinkler. De fleste af os træner ikke vor egen psykiske dynamik som den væsentligste ressource til resten af alt det liv vi skal leve og bruge. Enetimer hos mig er en støtte til at kunne stå og til at kunne bære, og til at være svag.

Supervision

Samtale med dig som er behandler

Supervision

Arbejdet med andre kræver hele tiden et overskud, et overblik, et overtag for at kunne være der for den anden. Hvad gør man, også for sig selv, så man holder til sit arbejde og til at være i et nærvær om de behov og ønsker, man stiller op til. 

Har du brug for luft, inspiration, støtte, og måske noget struktur, så er supervision med mig rammen til den nye friske fornemmelse. Jeg har efter 35 år som omsorgsarbejder lært mig en del om at holde til det, og til at kunne.