Peter og parforholdet #6: Hvorfor svarer han ikke?

Peter og parforholdet
Podcast-serie med parterapeut Peter Kongshaug, som har blik på manden og hans besvær med alt det hans kvinde vil – og ham selv. Han har blik på kvinden, og hvad hun taler om. Set oppe fra, udefra, indefra. Alt sammen set på med Peters skarpe, erfarne blik på parforholdet – vores vigtigste relation.

 

Peter og parforholdet #6: Hvorfor svarer han ikke?

Få bedre kontakt, svar, dybde, samhørighed. Sammen med en ung, international kvinde, som opsøgte Peter Kongshaug i hans praksis, undersøger podcasten hvordan man får den danske mand til at svare. Hvordan han kan udskifte kun at sige sin mening til faktisk at undersøge, hvad hun siger, så de samtidig skaber en unik relation. God personlig kommunikation er så vigtigt for følelsen af, at vi eksisterer.