Samtalen er Kongen #3: Dating. Giv dig selv de bedste betingelser.

Velkommen til Podcastserien  ‘Samtalen er Kongen’ // af Psykoterapeut Peter Kongshaug MDP som interviewes af debattør, podcaster og coach, Mikkel  Braginsky – denne udgave: Den gode date.

Er du på vej på datingmarkedet, eller kender du nogen som er? De fleste af os ved godt, at det er lidt af en opgave at stå overfor.

Få masser af gode og konkrete inputs i podcasten ned emnet: Dating, hvor jeg bliver interviewet af debattør og podcaster Mikkel Braginsky.

Du er ikke alene
Over 1.6 million danskere lever alene. Mange singler vil gerne date, men synes det er så svært. Podcasten Den gode date ser på, hvordan du får begyndt på at få mødt en anden. Hvordan forbereder du dig til en date? 

Der er mange spørgsmål: Kommer du for at få eller for at give den anden en god oplevelse? Er det ok bare at være flink, selvom man har forbehold? Kender du dig selv godt nok til, at du faktisk får undersøgt det du har brug for hos en partner?  

Sådan at få paraderne ned, er supervigtigt for jer begge. Har du tænkt over, hvordan du kunne få det til at ske. For det er jo egentligt først bagefter, I kan vide, om den anden er god for dig, og om du kan være det for den anden.

I ‘Den gode date’,  snakker vi om man kan stole på ens mavefornemmelse? Om det at mødes to gange måske ville give et mere sandt billede. Hvordan afslutter man?

Få svarene i denne 54 minutters podcast og tag dem med ud i den store og udfordrende datingverden.

Bag produktion af “Samtalen er kongen” står Mikkel Braginsky som til hverdag arbejder som debattør, podcaster og coach. Han laver også podcast serien HANKØN hvor han prøver at genfinde den moderne mands identitet gennem en række personlige interviews med offentlige personer. Målet er at se om han kan udvikle en række værktøjer til at gøre manden mere bevidst, ansvarsfuld og følelsesmæssig parat.