HANKØN #1: Er mandens udvikling gået i stå?

Podcast HANKØN Braginsky og Kongshaug

Mikkel Braginsky gik igennem skilsmisse for to år siden, og søger nu efter ærlige indsigter for bedre at forstå mandens udfordringer i parforholdet 2019.

Mikkel er podcaster og debattør og debuterer lige nu på Itunes & Spotify med HANKØN – en række podcasts, hvor han undersøger forskellige vinkler af mandens identitet.

Listen to “Psykoterapeut Peter Kongshaug: Er mandens udvikling gået i stå?” on Spreaker.

P@rvis bringer her Braginskys første episode, hvor han undersøger hvad der går galt i parforholdet. Gæsten kender du, det er nemlig mig, Peter, som villigt forsøger at besvare Mikkels spørgsmål.

I samtalen snakker vi om de mange spørgsmål unge mænd ikke drøfter med sine mandlige venner, så de gør bedre klar til parlivet.
For eksempel, hvad vil jeg med mit parforhold? Hvad tilbyder jeg? Hvordan vil jeg overkomme at den anden har meget at skulle have sagt om, hvad jeg kan/ikke kan, typisk gennem følelsesudbrud?

Nogle husker de voksne mandlige venner som stadig snakker sex, erotiske fantasier, mens de drikker sig fulde. Som om de ikke havde en bekymring i denne verden, aldrig havde mistet noget de faktisk var glade for. Den voksne mand møder derfor ofte fuldstændig uforberedt op til parforholdets begrænsninger og dilemma håndteringer.
Resultatet er også at 60 % af dem igen er single lidt senere.
Denne første episode efterfølges af 3 specialproducerede podcasts fra os, Braginsky og Kongshaug. Her vil du høre hvordan vi afdækker endnu flere af livets hjørner, omkring mandens udfordringer i parforholdet med kvinden.
De tre interviews udsendes med mit nyhedsbrev p@rvis i løbet af dette efterår.
Du har masser af godt at se frem til!
Mikkel Braginskys egen podcastserie ved navn “Hankøn”, findes i øjeblikket på Spotify & Itunes og kan følges her. Ligesom Mikkel også kan høres i Manus Manege på DR her.