Peter & parforholdet #2: Er der nogen hjemme?

Peter og parforholdet
Podcast-serie med parterapeut Peter Kongshaug, som har blik på manden og hans besvær med alt det hans kvinde vil – og ham selv. Han har blik på kvinden, og hvad hun taler om. Set oppe fra, udefra, indefra. Alt sammen set på med Peters skarpe, erfarne blik på parforholdet – vores vigtigste relation.Episode 2. Er der nogen hjemme?
Nærvær er en måde at tjekke ind hos hinanden. Hvordan er der hjemme hos dig eller mig. Denne episode taler om, hvad nærvær er, og om hvordan man får det, og bestemt også om hvordan man kan hjælpe sig selv eller hinanden til at få lidt nærvær sammen, når man nu er hjemme. Et parforhold er en vision om at kunne leve i kærlig fred med den anden. Nærværet er en særlig bekræftelse af denne fred, og parternes vigtighed for hinanden.Peter Kongshaug har arbejdet med par om deres samliv i 25 år. Psykoterapeut MDP, parterapeut EFCT, cand.mag., berejst, belæst, belastet af opgaven. Selv i parforhold fra 1994. Har tidligere lavet podcast Samtalen er kongen, Artikler, Par@vis blogs på http://www.parforhold.net