Peter & parforholdet #2: Er der nogen hjemme? (Opdateret version)

 

Bemærk: Opdateret version pr. oktober 2023

Peter og parforholdet

Peter & parforholdet er en podcastserie med parterapeut Peter Kongshaug. I podcasten dykker Peter ned i gængse parproblematikker, vender og drejer dem, og kommer med ideer til, hvordan par kan blive bedre til at håndtere de udfordringer, som de ofte vil støde på i deres parliv. Det kan altid betale sig at investere i og arbejde med parforholdet – vores vigtigste relation.

 

Er der nogen hjemme?

Nærvær er en måde at tjekke ind hos hinanden. Hvordan er der hjemme hos dig eller mig. Denne episode taler om, hvad nærvær er, og om hvordan man får det, og bestemt også om hvordan man kan hjælpe sig selv eller hinanden til at få lidt nærvær sammen, når man nu er hjemme. Et parforhold er en vision om at kunne leve i kærlig fred med den anden. Nærværet er en særlig bekræftelse af denne fred, og parternes vigtighed for hinanden.

Peter Kongshaug har arbejdet med par om deres samliv i 25 år. Psykoterapeut MDP, parterapeut EFCT, cand.mag., berejst, belæst, belastet af opgaven. Selv i parforhold fra 1994. Har tidligere lavet podcast Samtalen er kongen, Artikler, Par@vis blogs på http://www.parforhold.net

Lyt på Spotify: