Peter og parforholdet #1: Fraværets kampformer (Opdateret version)

Bemærk: Opdateret version pr. september 2023

Premiere på ny podcast serie
Peter & parforholdet er en podcastserie med parterapeut Peter Kongshaug. I podcasten dykker Peter ned i gængse parproblematikker, vender og drejer dem, og kommer med ideer til, hvordan par kan blive bedre til at håndtere de udfordringer, som de ofte vil støde på i deres parliv. Det kan altid betale sig at investere i og arbejde med parforholdet – vores vigtigste relation.

Denne episode:
Fraværets kampformer
Mange kærester bliver kritiseret for at være fraværende. Nærvær er godt. Fravær er også en måde at være på. Og når nærvær og fravær mødes, opstår der en kamp. Hvilke kampformer bruger en fraværende til fortsat at kunne være for sig selv? Hvilke metoder kunne en nærværs søgende bruge, for at vende ensomhed til samvær.

Peter og parforholdet
En podcast serie om parforholdet – vores vigtigste relation. Peter Kongshaug har arbejdet med par om deres samliv i 25 år. Psykoterapeut MDP, parterapeut EFCT, cand.mag., berejst, belæst, belastet af opgaven. Hvordan kan vi overhovedet leve sammen? Selv i parforhold fra 1994. Har lavet podcast Samtalen er kongen, Artikler, Par@vis blogs på http://www.parforhold.net

 

Lyt med her