Peter og parforholdet #1: Fraværets kampformer

Premiere på ny podcast serie
Podcast med Peter Kongshaug, som har blik på manden og hans besvær med alt det hans kvinde vil – og ham selv. Han har blik på kvinden, og hvad hun taler om. Set oppe fra, udefra, indefra. Alt sammen set på med Peters skarpe, erfarne blik.

Denne episode:
Fraværets kampformer
Mange kærester bliver kritiseret for at være fraværende. Nærvær er godt. Fravær er også en måde at være på. Og når nærvær og fravær mødes, opstår der en kamp. Hvilke kampformer bruger en fraværende til fortsat at kunne være for sig selv? Hvilke metoder kunne en nærværs søgende bruge, for at vende ensomhed til samvær.

Peter og parforholdet
En podcast serie om parforholdet – vores vigtigste relation. Peter Kongshaug har arbejdet med par om deres samliv i 25 år. Psykoterapeut MDP, parterapeut EFCT, cand.mag., berejst, belæst, belastet af opgaven. Hvordan kan vi overhovedet leve sammen? Selv i parforhold fra 1994. Har lavet podcast Samtalen er kongen, Artikler, Par@vis blogs på http://www.parforhold.net

 

Lyt med her