Peter og parforholdet #5 (del 1): Hun ved alt

Peter og parforholdet
Podcast-serie med parterapeut Peter Kongshaug, som har blik på manden og hans besvær med alt det hans kvinde vil – og ham selv. Han har blik på kvinden, og hvad hun taler om. Set oppe fra, udefra, indefra. Alt sammen set på med Peters skarpe, erfarne blik på parforholdet – vores vigtigste relation.

Peter har lavet 2 podcast til sommerlytning om at se mere værdifuldt på hinanden. I et parforhold vil begge gerne gøre det godt, men det forudsætter man gensidigt ser værdien i, hvad man får.  Disse 2 podcast spiller hinanden gode. Peter taler om 2 konfliktfyldte samspil, som tit optræder som årsag og virkning til en masse ballade, der kunne vendes til værdsættelse. Del 1 “Hun ved alt” undersøger, at kvinden hele tiden har så mange ideer, udspil, som kræver en respons – fortid, nutid fremtid, konkret, hypotetisk.

 

Del 1: Hun ved alt